0652031812     info@digileren.nl

MS Office

MS Office

MS Office wordt gebruikt door veel bedrijven en de updates volgen elkaar snel op. Een MS Officetraining is pas nuttig als deze toegesneden is op de behoeften van uw medewerkers. Dat is de kracht van Digileren. Elke training is toegesneden op de zaken die jouw medewerkers willen leren. Dat spaart niet alleen tijd, maar scherpt ook de motivatie van cursisten om te willen leren.

Wij maken een onderscheid tussen:

 • Gebruikerstrainingen: een training samengesteld op basis van zaken die 70% van de cursisten wil leren. Dus sommige onderdelen kun je laten schrappen.
 • Thematrainingen: een korte training van 3 uur waarin een bepaald geavanceerd onderdeel verder wordt uitgediept en toegelicht.

De trainingen worden gegeven op een locatie van je keuze of in house. We starten eerst met een korte uitleg via een beamer. Daarna hebben cursisten tijd om de praktijkoefeningen uit te voeren. Hierbij wordt gebruik gemaakt van door Digileren ontwikkeld didactisch goed onderbouwd lesmateriaal, gemaakt door een gecertificeerde MS Officetrainer.

Waar en wanneer
Wil je de training bij je op locatie of elders laten geven? Wij kunnen ook zorgen voor een beamer en laptops voor de cursisten. Trainingstijden en –data worden in overleg bepaald.

Trainingsvormen

U hebt de keuze uit een aantal verschillende trainingsvormen:

 • Standaard Office-trainingen
  Worden uitgevoerd in een aantal dagdelen van 2,5 uur. Het aantal benodigde dagdelen is afhankelijk van de gekozen training. Je kunt ook een aantal onderdelen laten vallen waardoor er minder dagdelen nodig zijn. Een en ander kan volledig aan je wensen worden aangepast. Cursisten werken met een lesboek die na afloop mee naar huis gaat.
 • Workshops
  Korte workshops van 3 uur, over een specifiek onderwerp, waarin uitgebreid op een bepaald onderwerp wordt ingegaan. Cursisten werken met een lesboek die na afloop mee naar huis gaat.
 • Werkplekondersteuning
  Een goede keus wanneer uw medewerkers niet uitgebreid hoeven te worden opgeleid, maar wel een aantal specifieke vragen hebben of hulp nodig hebben bij het maken van ingewikkelde rapporten of excelbestanden.

Neem contact op via onderstaande knop of bel Jacqueline Carpentier  +316  52 03 18 12.