0652031812     info@digileren.nl

E-learning makelaar

E-learning makelaar

Je zoekt een manier om e-learning efficiënter en flexibeler in te zetten voor uw bedrijf. Dus zonder grote commitments en zonder afhankelijk te zijn van één leverancier.

Digileren gaat met jouw een traject in waarbij voor elke cursus categorie gekozen kan worden uit meerdere leveranciers. Dit geresulteert in een gebalanceerd curriculum, waarbij de voorkeur van de medewerkers voorop staat.

Digileren richt een LMS in met een aanbod van trainingen. Dit kan zowel uw eigen gemaakte trainingen zijn, als van externe leveranciers. Zo kun je voor bijvoorbeeld de Categorie IT & Technical kiezen voor de trainingen van CBT Nuggets, Management & Leadership van Cross Knowledge, Books Online van Safari en voor taaltrainingen Supermemo of Tulipan.

Je kunt besluiten om met kleine volumes te werken. Resultaat is een gebruik van 80 – 100% van het commitment. Met Digileren kunt u niet alleen een flinke besparing op de kosten van de e-learning maken, maar ook een veel hogere efficiency van de trainingen.

Uw LMS

Door gebruik te maken van het DigiLeren webportaal is het laden van de online cursussen in uw eigen leermanagement met uw eigen huisstijl heel gemakkelijk en betrouwbaar voor uw medewerkers.

Een ontlasting van de IT afdeling. Maar ook de HR afdeling wordt ontlast, omdat de medewerker zelf de cursus of training kan zoeken, vergelijken, boeken en volgen.

Een aanspreekpunt is Digileren

Uw bedrijf hoeft nu niet meer diverse leveranciers te benaderen voor:

  • informatie over hun bestaande online trainingen en
  • vragen over de licentie kosten

Hierdoor is het proces voor het selecteren en bestellen van online trainingen zeer eenvoudig geworden.

SaaS

  • Software of hardware hoeft niet te worden aangeschaft, geïnstalleerd, onderhouden of bijgewerkt
  • Is direct gebruiksklaar en niet afhankelijk van een infrastructuur
  • Is schaalbaar

DUS GEEN VERBORGEN KOSTEN

Neem contact op via onderstaande knop of bel Peter Zomerdijk, mobiel: +316 27 02 00 84.