Cases DigilerenCase Getronics

Getronics zocht een manier om e-learning voor de 2000 medewerkers efficiënter en flexibeler in te zetten. Dus zonder grote commitments en zonder afhankelijk te zijn van één leverancier.

Digileren is met Getronics een traject in gegaan waarbij voor elke cursus categorie gekozen kan worden uit meerdere leveranciers. Dit heeft geresulteerd in een gebalanceerd curriculum, waarbij de voorkeur van de medewerkers voorop staat.

Digileren heeft een LMS ingericht, de Getronics  Virtual University, met een aanbod van trainingen, zowel van Getronics zelf, als van externe leveranciers. Zo is voor de Categorie IT & Technical gekozen voor de trainingen van CBT Nuggets, voor Management & Leadership van Cross Knowledge, voor Books Online van Safari en voor taaltrainingen van Supermemo.

Besloten is om met kleine volumes te werken. Resultaat is een gebruik van 80 – 100% van het commitment.

Met Digileren heeft Getronics niet alleen een flinke besparing op de kosten van de e-learning, maar ook een veel hogere efficiency van de trainingen.

Home 

Case AB Uitzendbureau

Op verzoek van een grote klant van AB Uitzendbureau moeten zo’n 100 Poolse medewerkers beter Nederlands leren spreken. Door wisselende diensten en veel reistijd naar een klassikale locatie, wordt er besloten om te kijken naar een online oplossing.

Met Unicornteam/Digileren wordt een volledig digitaal blended learning training gemaakt, waarbij de cursisten een e-learning training Pools-Nederlands volgen van Supermemo. Deze training wordt ondersteund door online klassikale trainingen, waarbij de cursisten in een groepje van 4 en onder leiding van een trainer Nederlands leren.

De e-learning training is 24/7 beschikbaar en iedere week worden er op verschillende tijdstippen online klassikale sessies georganiseerd, waar een cursist zich voor kan inschrijven. Op deze manier wordt er rekening gehouden met de wisselende diensten van de cursisten.

Door online rapportage wordt AB op de hoogte gehouden van de vorderingen van de cursisten en kan indien nodig bijsturen.

Met dit online traject ruim binnen het budget blijven, zijn wisselende diensten geen probleem om de cursus te volgen en hebben de deelnemers veel plezier in het leren van Nederlands.


Case Gemeente Den Haag

De Gemeente Den Haag werkt al vele jaren samen met Unicornteam/Digileren met het aanbieden van e-learning oplossingen en trainingen.

Er zijn inmiddels e-learning trainingen ontwikkeld voor Mobiliteit, Verzuim, het Generiek Functiehuis en e-learning trainingen voor specifieke IT toepassingen.